Aadje Piraatje

Vlieg

Figurentheater Vlinders en co Aadje Piraatje is het liefste piraatje aller tijden. Hij vaart over de zeeën samen met zijn vader en een heleboel andere piraten. Opgroeien op zee tussen de piraten, dat is heel speciaal! Toch heeft Aadje Piraatje dezelfde problemen als alle andere kinderen. Aadje is heel nieuwsgierig, een tikkeltje eigenwijs, hij vraagt veel en wil alles leren. Deze ...

Wanneer

  • 15 december '24 (zo)
    van 16.00 u tot 17.00 u

Prijs

€ 6,00 (Reductie - 4,00 euro, Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge - 1,2 euro)

Locatie

Naam
O.C.De Kleine Beer
Adres
C.Marichalstraat 5
Gemeente
8730 Beernem

Info

Figurentheater Vlinders en co


Aadje Piraatje is het liefste piraatje aller tijden. Hij vaart over de zeeën samen met zijn vader en een heleboel andere piraten. Opgroeien op zee tussen de piraten, dat is heel speciaal! Toch heeft Aadje Piraatje dezelfde problemen als alle andere kinderen. Aadje is heel nieuwsgierig, een tikkeltje eigenwijs, hij vraagt veel en wil alles leren.


Deze voorstelling is volledig gebaseerd op de gelijknamige prentenboeken van Marjet Huiberts die er de Zilveren Griffel voor kreeg. De tekeningen zijn van Sieb Posthuma. Voor deze mooie tekeningen is hij beloond met een Vlag en Wimpel van de Penseeljury. Figurentheater Vlinders & C° zet zijn 40-jarig bestaan op passende wijze in met de première van Aadje Piraatje. Op de manier die we al jaren van hen kennen: grappig, vol herkenbare onderwerpen, met heel leuk poppenspel en veel muziek. Heel toegankelijk en op maat van jonge kinderen.

Alle activiteiten